Inca mai exista oameni prosti pe lume

oameni-prosti.jpg

Frate, cateodata ma dispera cretinismul oamenilor de langa noi, cu mentiunea ca in diverse ocazii fiecare dintre noi ne putem permite sa fim cretini astfel incat sa dam ocazia tuturor sa ne judece ca fiind umani si membri in aceeasi societate dezaxata ca si ei. Excesul de cretinism dauneaza grav societatii si va rog sa gasiti mai jos o mostra pe care am primit-o pe mail, de la o persoana pe care o consideram oarecum intreaga la minte dar care se pare ca detine o stupizenie sociala inimaginabila. Iata pe scurt mailul:

Sunt avocata si cunosc legea.. Acesta este un lucru adevarat. Nu veti fi inselati. AOL si Intel isi vor tine promisiunile de frica de a nu fi dati in judecata si sa trebuiasca sa faca fata la o actiune judecatoreasca pentru multe milioane de dolari, la fel cum s-a intamplat in cazul Pepsi Cola contra General Electric, nu cu mult in urma.
Dragi prieteni, nu luati aceasta ca pe un lucru de nimic.
Bill Gates ESTE pe cale sa-si imparta averea. Daca nu luati in considerare aceasta propunere, ati putea regreta mai tarziu. Windows detine programul cel mai larg utilizat.
Microsoft si AOL experimenteaza si trimit acest test prin mesaj electr. Cand trimiteti acesst mesajelectr prietenilor vostri, Microsoft poate afla daca sunteti utilizator de Microsoft Windows in decurs de 2 saptamani. Pentru fiecare persoana care va trimite acest mesaj Microsoft va plati 245 EURO. Pentru fiecare persoana careia i-ati trimis acest mesaj si care il va trimite altora, Microsoft va va plati 243 EURO.Pentru cea de-a treia persoana care-l va primi Microsoft va va plati 241 EURO. In 2 saptamani Microsoft va va contacta pentru confirmarea adresei Dvs. postale si va va trimite un cec.
Cu sinceritate, Gaitan Marius.
Contact:   0724114984; 0748591718;
Adress:    Str. Scheilor, Nr. 64, Codlea, Brasov ,  Romania .
Credeam ca este o pacaleala, dar dupa 2 saptamani de la pornirea acestui mesaj electronic si dupa ce l-am expediat, Microsoft m-a contactat ca sa-mi afle adresa postala si am primit un cec de 24.800 EURO. Trebuie sa raspundeti inainte ca acest test sa se incheie, daca cineva are mijloacele necesare ca sa intreprinda o asemenea actiune, acela este Bill Gates. Pentru el este o cheltuiala comerciala. Va rog sa trimiteti acest mesaj la cate persoane puteti.
Ar trebui sa primiti cel putin 10…000 de EURO.. Noi n-am trimite acest mesaj daca n-am avea si noi de castigat.
Matusa unui bun prieten al meu care lucreaza la Intel a primit un cec de 4543 de EURO trimitand doar acest mesaj.
Asa cum v-am spus mai inainte, eu cunosc legea si este adevarat, Intel si AOL sunt in negociere pentru o fuziune prin care ei urmeaza sa devina cea mai
importanta companie din lume si pentru a fi siguri.

Ma intreb cat de cretin trebuie sa fii ca la peste 10 ani de la prima aparitie a tampeniei asteia (in limba engleza la acea data) in continuare sa mai crezi ca o sa primesti bani degeaba de la diverse companii straine, ca AOL si Intel vor fuziona (AOL este detinut acum de Time Warner), ca au fost deja oameni care au primit bani etc etc etc. Pai raspunsul il cunosc deja: foarte cretin!!!! Si probabil si foarte religios, ca astia dau de obicei dovada de o doza sporita de cretinism. In fine, ideaa e: Abtineti-va in pula mea, nu mai trimiteti cacaturi ca va faceti de cacat, nu puteti sa va abtineti, mergeti si faceti o laba si va trece.

Advertisements

2 Responses to “Inca mai exista oameni prosti pe lume”

  1. Bozgoru Says:

    nu trebuie sa te uimeasca prostia.. prostia celor din jur este mereu langa noi.. nu ne va parasi niciodata.. trebuie doar sa ajungem imuni.. si sa inghitim in sec sa nu mai realizam cretinismul celor din jur..

  2. 3 proști : Nea Cornel Says:

    […] Sursa foto […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: