Din ce in ce mai cretini

monezi.jpg

Am citit ieri in ziar ca Romania (a se “citi guvernul supercompetent condus de oameni superluminati in cardasie cu opozitia cea binevoitoare fata de natiune si ignoranta fata de buzunarul propriu”) negociaza cu FMI un imprumut de doua zeci de miliarde de euro. Socant, nu? Si mai socant este faptul ca foarte multi cititori (a se citi “cetateni superdestepti, cu o vedere de ansamblu aupra starii generale a natiunii, in deplinatatea facultatilor mintale si de buna credinta”) comentau pe forumul ziare.com si se pronuntau deschis asupra oportunitatii acestui imprumut sugerand ca acesti bani se vor regasi in autostrazi, in infrastructuri de comunicatii, in scoli si spitale, intelegeti voi, se vor cheltui pentru binele natiunii. Nu pot sa nu remarc cat de prosti, de cretini, de infantili si de retardati sunt deopotriva guvernantii si poporul pe care il guverneaza. Pai sa va zic pe limba voastra ce inseamna pentru mine acest nou imprumut? Pai asta inseamna ca orice nou nascut se va naste cu o datorie de 5000 Euro (datorii vechi + noi raportate la cuantumul populatiei), adica va trebui sa accepte aceasta datorie de la nastere, numai pentru a avea dreptul sa respire, fara a pune la socoteala alte datorii pe care i le va arunca ulterior guvernul in spate de-a lungul vietii! Pentru ce e nevoie de gramada asta de bani? Pai ca sa plateasca politaii care sa va inchida voua gura, de aia! Ca nu mai sunt bani de furat in tara, de aia! Ca nu isi mai pot plati firmele impozitele aberante, de aia! Ca nu mai stiu de unde sa va mulga, de aia! Cum o sa se plateasca imprumutul asta? Pai o sa il platiti voi din impozitele marite, din noua veche taxa auto care se va redubla prin spargerea in mai multe componente, prin sporul de impozite obtinut din majorarea salariului minim pe economie (ce, credeati ca au grija de voi majorand salariul minim?) si prin cine stie ce alte taxe si dari le va trece prin capul boland plin de o scursoare cangrenata pe post de creier. Eu nu am vazut popor atat de las ca poporul roman. Poti sa ii faci orice, sa il futi in cur cum vrei tu, sa ii dai muie din cea mai acra, nu o sa aiba curajul niciodata sa spuna: “Da mai sugeti si voi pula, noi am supt destul!”. Frate, ultimul sa stinga lumina.

Advertisements

8 Responses to “Din ce in ce mai cretini”

 1. YO! Says:

  Ai perfecta drepteptate! Chiar ca romanii sunt lasi. Ne trebuie imprumut pe spinarea poporului sau sa nu se mai fure in Romanik? Nu ne mai vedem capul de grijile materiale si acum sa ne mai si cocoseze cu o datorie de genul asta pe membru de familie. In concluzie dupa imprumut, fiecare familie tanara de 3 pesoane ( doi tineri si un prunc ) este datoate sa plateasca 15000 EURO! Daca ai deja 2 copii -20000 EURO. Daca mai ai si parinti pensionari si doi copii 30000 EURO de familie. SUNT AMANETATI FARA VOIE!!!!!!!

 2. haberini Says:

  Stiam, intodeauna am dreptate chiar si atunci cand ma contrazic singur!

 3. cristiangheorghe Says:

  sunt desenele tale?

 4. haberini Says:

  Da, sunt ale mele (daca recunosc ma poate da cineva in judecata?):)

 5. thor Says:

  Las si circotas. Pe la colturi isi arata muschii dar in cazul unui concurs… nu are ce arata nici daca maninca o sacosa cu steroizi. Dar imediat ce se intoarce cu spatele stie sa se bata cu pumnul in piept. Ca maimutul. Si… inainte sa stinga lumina poate trage si apa!

 6. haberini Says:

  La cine te referi?

 7. thor Says:

  La al nostru drag popor ma refer. Din pacate, in aceeasi galeata suntem toti. Din fericire, exista metode de refugiu.

 8. haberini Says:

  Da, acum mi-am dat seama, eram cam obosit si nu intelegem exact.:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: