Sunt impotent, deci violez!

onanist1

Stau adesea si ma intreb de ce sunt prost. Dar prost, nu asa! Prost pentru ca inca mai bag in seama diverse cacaturi debitate de personaje ajunse in ramolisment, de senili care inca se cred importanti, de oligofreni care se cred ziaristi. Este ca atunci cand un mos ti se adreseaza imediat dupa ce s-a scapat pe el: “Pai tinere sa stii si tu ca pe vremea mea…”. Pe vremea ta ce? Erai tot un oligofren ca acuma, numai ca aveai mai mult par in cap si pielea mai putin zbarcita. Nu sunt partizanul neobrazarii sau a lipsei de respect, dar conventiile sociale precum respectul si curtuazia trebuie exercitate numai fata de cei care isi inteleg conditia actuala si faptul ca nu sunt vesnici. Mai mult decat atat, cei care nu sunt in stare sa sesizeze trecerea timpului si incearca sa se agate de diverse povesti fantasmagorice fara tangenta cu realitatea ar trebui indepartati din societate si incet-incet indreptati catre azilele de oligofreni. Astazi a fost mare zgomot in mediul online: “Giovani Becali face o marturie socanta: I-am luat capul unui miliardar neamt” (http://www.ziare.com/giovani-becali/stiri-giovani-becali/giovani-becali-face-o-marturie-socanta-i-am-luat-capul-unui-miliardar-neamt-1160269). Fratilor, cine asculta bazaconiile astea e la fel de impotent ca si cel ce le debiteaza. Lasand la o parte locul si timpul unde sustine el ca si-ar fi consumat “vitejia” (Germania, probabil Federala, inainte de 1989), lasand la o parte suma pe care sustine ca a pus mana (3 milioane de marci), lasand la o parte faptul ca pe vremea aia nu erau miliardari pe toate drumurile (poate a vrut sa zica milionari?), voi credeti ca un om echilibrat mintal s-ar lauda la TV in gura mare cu crime? Romanii ajunsi in pragul senectutii par sa fie atinsi cu totii de aceeasi boala: nu aveti voi habar cati oameni am omorat eu in tinerete.
Uitati-va cine debiteaza idioteniile astea:
– Ioan Becali (il cheama Ioan si nu Giovani, dar probabil Ioan pare prea de la oi) – “Eu cand m-am intors in tara am venit din Germania pentru ca i-am luat capul unui miliardar neamt si am ramas cu trei milioane de marci”
– Sorin Ovidiu Vandu – “Eu vin dintr-o mahala tiganeasca, vin din parnaie, vin din contrabanda…. Eu am facut eforturi disperate sa nu ma dau in fapt, de unde vin si ce sunt. Prietenul tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul ca sa-i impusc racketii care au vrut sa invadeze teritoriul Romaniei. Si am impuscat sute, nu zeci. Si cand spun impuscati, ma refer la propriu….. am condus toata reteaua de bulibasi din Romania, lucrau pentru mine. Riscau 25 de ani sau glontul. Furau din fabrici: macarale, alea, alea. Si duceam la italieni. Tu nu stii despre mine nimic. Decat legendele facute de prosti. Ca tine, la modul cel mai serios, am ingropat prin dealurile de prin Moldova”
Si altii si altii ca ei.
Mai duce-ti-va in pula mea de impotenti!

Advertisements

4 Responses to “Sunt impotent, deci violez!”

 1. arebic@yahoo.com Says:

  bou

 2. haberini Says:

  vaca

 3. gi_ge Says:

  impotent, impotent dar ce lunga este….

 4. haberini Says:

  mda…si ce frumos atarna…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: