Politica

politica2.jpg

Acest post mi-a provocat atata scarba ca am vomitat.

Pe planeta din fata blocului meu societatea a ajuns la un stadiu de subdezvoltare in care scursura societatii, esenta nulitatii rasei, cele mai nule si mai proaste exemplare, s-au erijat in clasa conducatoare pentru a se pune de adapost de consecintele faptelor lor. Legislatia pe aceasta planeta a suferit in ultimul mileniu evolutii stranii, in concordanta cu evolutia haotica a societatii. De la o societate ce pretuieste cinstea si dreptatea s-a ajuns la o societate ce promoveaza prostia si incompetenta.

Evolutia rasei ce locuieste planeta a fost strans legata de evolutia unei rase umanoide semianimalice pe care o foloseau in sclavie pentru muncile injositoare ale societatii. In mod cu totul aberant rasa semianimalica a fost eliberata din sclavie la insistentele unei maini de neveste nefutute si a unei adunaturi de homosexuali sustinator a drepturilor umanoizilor. Din momentul eliberarii, incrucisari intre cele doua rase au dus la slabirea si decadenta rasei dominatoare, locuitoare de drept a planetei. In mileniul ce a urmat rasa semianimalica a ocupat toate functiile de conducere de pe planeta.

Pierderea suprematiei planetare nu a insemnat o mare nenorocire pentru rasa superioara. Problemele au aparut in momentul in  care la adapostul noilor legi rasa semianimalica a inceput sa isi traiasca noua integrare sociala in acelasi mod in care traia in salbaticie inainte. Ura fata de rasa superioara era afisata fatis in toate luarile de cuvant publice mascata sub stigmatul respectarii drepturilor umanoizitor pentru rasa semianimalica. Ura impotriva rasei superioare a atins culmi inimaginabile. Schita pe care am publicat-o este de la sedinta in care s-a stabilit pretul platit pe kilogram de umanoid de rasa superioara ucis “accidental” de vreun reprezentant al rasei semianimalice. Pentru ca astfel de cazuri nu sunt rare. Fie ca trece cu masina peste umanoidul din rasa superioara pe trecerea de umanoizi si il face piftie, fie ca il impusca in baruri sau pe plaja, rasa semianimalica este aparata de noile legi privind drepturile umanoizilor. Mai mult in organele represive ale statului (administratie, politie, servicii…) se gasesc acum numai reprezentanti ale rasei semianimalice.

Ca model de evolutie este oricum interesant. O sa ma mai uit saptamana viitoare pe geam si va mai spun ce se mai intampla.

Advertisements
Posted in Schite. 1 Comment »

One Response to “Politica”

  1. haberini Says:

    Ca sa vedeti imaginea la rezolutia postata faceti click dreapta pe imagine -> Save as -> etc etc. (de 4 ori mai mare)!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: