Femeia cu trei tate

scroafa.jpg

Ma intreb cate dintre cele ce mai citesc pe aici au trei tate? Pai nici una, asta e sigur, dar nu e corect! In viata este foarte important sa fii realist! Adica sa iti coordonezi nevoile cu resursele. In aceasta idee stau si ma intreb cum pula mea dupa atatea milioane de generatii omul nu a inventat inca femeia cu trei tate? Asta e o necesitate! O urgenta! Probabil ca la facerea lumii nu era foarte necesara cea de a treia tata, si de aia le-a facut Dumnezeu cu doua (pentru cei care ma vor injura spunand ca femeia a evoluat din femeia primitiva le precizez ca e mai bine asa, sa consideram de dragul acestei insemnari ca femeia a fost si ea creata de Dumnezeu, doar ce ati vrea sa scriu ca a evoluat din femeia primitiva cu trei tate???). Acum insa femeia cu doua tate mi se pare un lucru demodat. Pai dintre toate femelele regnului animal (ma refer aici numai la cele ce au mamele, normal) femeia este printre exemplarele cu cele mai putine tate. Poate chiar exemplarul cu cele mai putine, ce ati vazut vreo femela, nu conteaza specia, cu o singura tata? Nu, normal ca nu ati vazut, pentru ca nu exista. Dar nu ar prezenta o noutate, nu ar fi mai inedita, mai excitanta si ar da mai bine in poze pe site-urile porno femeia cu trei tate? Pai eu zic ca ar fi! Si ar da! Iar cea de a treia tata nu cred ca ar trebui sa fie fix intre cele doua, ar fi monoton. Ar trebui sa fie un pic mai sus, nu mult, vreo doi centimetri. Si as vrea sa aiba un sfarc un pic mai mare, asa ar fi corect, nu? Si sa fie mai tare un pic, si sa se poarte peste bluza, fara sutien, evident, sutienele sa ramana cu doua cupe, ca si pana acum. Cred ca o astfel de tinuta i-ar da prestanta femeii si ar scoate-o in frunte, acolo unde ii e locul, deasupra barbatului, cu picioarele larg desfacute! Uite, nu ar fi o idee buna sa avem o astfel de femeie premier? Ce, va place sa il vedeti pe Boc in fiecare seara la televizor? Dar nu ati fi mult mai atenti la discursul premierului daca premierul ar fi o femeie cu trei tate? Ba eu cred ca ati fi! Probabil femeia cu trei tate ar fi si mult mai inteleapta, mai viteaza si mai altruista. Pentru ca trei este mai mult decat doi, nu? Dar oare totusi chiar nu exista femei cu trei tate? Poate exista si nu le-am vazut eu! Poate colcaie lumea asta de femei cu trei tate si eu sunt orb si surd si incapabil sa le observ. Poate ca femeia cu trei tate este o banalitate si eu stau aici si va risipesc timpul inutil cu tampenii. Hm… Ma duc sa verific!

Advertisements

6 Responses to “Femeia cu trei tate”

 1. Adriana Says:

  Porc!

 2. haberini Says:

  Ia te uita, te-ai mai gandit sa apari si pe la mine, bine ai venit! Si nu uita ca si eu te iubesc! pupici!

 3. Adriana Says:

  vin mai des decat crezi tu, dar nu am ce sa mai comentez pentru ca am crezut ca esti intr-un fel si tu esti altfel. sunt si multe comentarii cu numele meu care nu imi apartin, asa ca nu te iubesc si nu te pup.

  • haberini Says:

   imi cer iertare dar eu nu am nici o vina, scrie si tu cu un nick inregisrat, eu te iubesc in continuare si as vrea sa ma pupi:)

 4. joschilotii Says:

  Trei țâțe sau trei sfârcuri?

 5. goagal Says:

  trei țâțe dotate cu sfârc,banuiesc. Ce rost are sfarcul fara țâța? Asa avem si noi, barbatii. Joschilotii, tu esti in poza de la avatar?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: