La plaja

soare-care-ejaculeaza

Frate, e belita! In aproximativ cinci miliarde de ani Soarele nostru se va transforma intr-o giganta rosie, apoi, la sfarsitul evolutiei sale, se va  transforma intr-o pitica alba. Asta n-ar fi o problema pentru noi, cei care ne masturbam in zilele noastre. Dar totusi, pentru noi ceilalti? Nu nu care nu ne masturbam in zilele noastre, ci care o sa ne masturbam si in zilele voastre! Adica mesajul Soarelui catre noi e clar: Da-va-n pula mea, sunteti niste oligofreni si pe vremea in care o sa mi se termine mie hidrogenul o sa vi se termine si voua oxigenul! Problema frate! Cum sa te masturbezi fara oxigen? Iti ies ochii din cap, ti se umfla gatul si burta, simti cum iti iau plamanii foc, iti iese creierul prin urechi si ti se blegeste. Asta e cel mai rau! In fine, nu poate fi mai rau decat sa traiesti langa cretini zilnic! Asta iti mananca toate zilele, noptile si iti strica toate calatoriile transdimensionale! Soarele este totusi destul de tanar, are aproximativ 4.6 miliarde de ani. De fapt avea la data la care s-a scris cartea asta din care imi iau datele acum, probabil ca de atunci o mai fi pus vreo doua lumanari pe coliva noastra. Da, stiu, este greu de determinat cu exactitate varsta Soarelui, si-a pierdut certificatul de nastere inca din primele clipe de viata, in plus pentru niste oligofreni muritori ca voi nu are nici o importanta daca Soarele are 4.6 miliare de ani si doua zile sau 4.6 miliarde de ani si inca o suta de milioane de ani in plus. Practic daca oligofrenii muritori pamanteni nu percep trecerea timpului galactic, de ce imi mai racesc eu gura de pomana? De fapt tin gura inchisa, imi e frica sa o deschid ca sa nu imi intre ceva radiatie solara in ea si sa imi prajeasca matele, asa cum mi-a prezis mie nebuna colectivului dupa ce a citit articolul: http://www.ziare.com/magazin/planete/pamantul-va-fi-lovit-de-un-tsunami-solar-1033301. Nu, nu cititi, e un articol vechi, scris de o retardata pentru retardati. Totusi nu m-am putut abtine sa nu remarc in continutul articolului urmatorul text: “Cand au loc explozii solare puternice, particulele solare calatoresc de-a lungul campurilor magnetice ale Pamantului, catre poli: in cadrul acestui proces, particulele se ciocnesc cu atomi de nitrogen si de oxigen si apoi stralucesc, creand un efect similar unor neoane in miniatura.” NITROGEN? NITROGEN???!!!!??? In pula mea de retardata, nu stii romaneste? E AZOT in mortii ma-tii de analfabeta cu cinci clase si alea trecute cu curul. Oricum, ce sa-mi racesc eu gura de pomana pentru toti cretinii: in cinci miliarde de ani o beliti cu totii!

Advertisements

2 Responses to “La plaja”

 1. vlad Says:

  Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

 2. haberini Says:

  Frate te doare capul? Cum poti sa spui ca ai promovat un articol de al meu si ca l-ai citit ? De asta va faceti de kko! Asa ca am hotarat sa te scot din spam si sa vada toata lumea un mare mincinos!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: