Pasarea Phoenix

pasarea_phoenix
Pe planeta din fata blocului meu s-a mai petrecut una boacana. Asa cum au anuntat ziarele (vezi http://www.ziare.com/index.php?module=news&news_id=504058 ), “Un baiat de 11 ani din Vaslui a fost violat de noua colegi in toaleta scolii unde invata”. Stai si te crucesti si recitesti si nu intelegi. Ia auzi: “Bunica le-a spus politistilor ca nepotelul ei a fost violat de sapte colegi de clasa, impreuna cu doi adolescenti de 15 ani, in timp ce acestia il amenintau cu moartea”. Atat cat am mers eu la scoala tin minte ca parca era altfel. Invatatoarea si mai tarziu profesorii ne invatau ce e bine si ce e rau, sa nu mintim si sa nu furam, sa ii protejam pe cei slabi si sa ii ajutam pe batrani. Bine, eu sa zicem ca nu am invatat prea multe, dar astea mi-au ramas in cap si in comportament. Cum mortii ma-sii or fi ajuns niste pustani sa isi violeze un coleg? Asta e numai din cauza parintilor care nu au gasit de cuvinta sa le dea o minima educatie. Si din cauza statului pentru ca ii ocroteste si nu ii stalceste in bataie. Si bineinteles din cauza puritanilor care au permis conjunctura acumularii energiei sexuale in acei copii pana a rabufnit impotriva unui coleg. Cat de imbecil sa fii ca sa nu intelegi ca e de 1000 de ori mai bine sa te descarci sexual pe un cadavru, un caine sau o oaie in loc sa schilodesti sufleteste, sa lasi cu sechele un coleg, probabil un prieten. Ce era rau daca dezgropau un cadavru si il violau? Cine ar fi suferit? Cadavrul in nici un caz! Problema ar fi fost numai sa aleaga cadavrul in stadiul corect de descompunere, altfel ar fi avut de suferit si ar fi ramas ei insisi cu sechele. Eu nu inteleg de ce aceasta stiinta nu se invata la scoala, chiar sustinuta de ore de practica. Ce nu mai avem cimitire in tara? Intr-o societate care isi afiseaza pe strazi pornografia, unde fiecare copil are acces la Internet si unde preoti homosexuali umbla liberi pe strada copiii trebuie protejati si corect indrumati, nu lasati haimanale de capul lor. Alta stire tare: http://www.ziare.com/Broastele_testoase_preistorice_nu_aveau_carapace-504048.html . Parca nu toata lumea stia asta! Eu am si facut sex cu o testoasa din asta! In plus: http://www.ziare.com/O_fetita_s_a_nascut_cu_inima_si_ficatul_in_afara_corpului-504037.htm . Mare minune! Oamenii de pe planeta din fata blocului meu au inebunit de tot!l

Advertisements

2 Responses to “Pasarea Phoenix”

  1. YO! Says:

    Domnul meu, trebuie sa recunosc ca aveti talent la desen pt care va felicit, dar si o mare problema….. psihico-emotionala. Cu toate aceasta ma bucura faptul ca libertatea cuvantului si a ideilor ( chiar si celor din afara gandirii si perceptiei majoritatii oamenilor ) este respectata…. Probabil ca nu ati fost reperat de catre autoritai…. ca lipsind de printr-un spital, unde oamenii au alte viziuni asupra realitatii ca si dumneavoastra. Astept cu interes transpunera pe blog si a altor stari…… pe care mintea dv le recepteaza din spatiu….

  2. vasile Says:

    PASAREA PHOENIX-simbol Iluminist pentru Antihrist.

    Pe coperta cartii “Harry Potter si Camera Secretelor” il putem vedea pe Harry Potter prins de coada unui phoenix rosu, care pare a cobori si ca isi scapa sabia. In toata camera se observa serpi, simbol cunoscut. Pasarea Phoenix a fot inventata de egipteni, fiind unul din cele mai vechi simboluri oculte. Ocultistii cred ca numai o singura pasare de acest fel se afla in viata, pe o perioada de 500 ani.Apoi trupul ei se preface in cenusa din cara o noua pasare prinde viata.
    Aceasta pasare il mai simbolizeaza pe Lucifer.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: