Doua nopti de sex sau Aventurile maiorului Cracanel

raton_violator

Din punctul meu de vedere sexul este mai mult decat totalitatea particularitatilor genetice si morfofiziologice care diferentiaza o parte din organismele vii în doua categorii (femelele si masculii reprezentand o categorie si homosexualii reprezentand cealalta categorie), în vederea reproducerii speciei. A privi sexul din punct de vedere al reproducerii este fastidios in cel mai direct sens al gandirii personale si eventual contraceptiv din punctul de vedere al gandirii personificate de organele sexuale egocentrice transmiterii informatiilor genetice definitorii individului si diferentiante individual in cadrul speciei. Ce vorbesc eu aici de specie in context sexual? Poate aceste afirmatii ar fi valabile la speciile de plante si animale care se supun inca conceptelor de rasa, populatie, grup si alte concepte asemanatoare. Omul din nefericire a inregistrat un declin al acestor concepte alunecand pe panta ireala a deosebirilor individuale in cadrul mai larg al omogenizarii rasiale, al desacralizarii actului sexual interrasial si a amalgamarii caracteristicilor biologice (a se citi genetice) transmisibile de la inaintasi la urmasi pe o spirala alegorica a vietii si a mortii ce nu conduce in definitiv decat la o uniformizare mortala a elementelor degenerative ce afecteaza coerenta rasiala a populatiilor si degenereaza in uniunea grupurilor candva omogene si legitime de indivizi diferiti intr-o populatie eterogena, fara posibilitati evolutive si fara vreun viitor concret din punct de vedere genetic. Deci, sa lamurim, zestrea genetica individuala este in fapt componenta personala a zestrei sexuale a grupului caruia individul ii apartine, promisiune catre un viitor ce nu se poate concretiza din cauza disparitiei individualitatii grupurilor si populatiilor. Daca tendinta actuala va continua, iresponsabilitatea sexuala atingand deja cote de la care o revenire la normal nu se mai poate concepe, in contextul in care oricum neomogenitatea rasiala a devenit piatra de hotar a inceputului de secol XXI, himera rasiala a omului modern lipsit de creier, nicovala si ciocanul tuturor aspectelor demografice ale umanitatii. Bine, bine, veti spune, dar ce te faci in cazut zoofiliei? Pai ce, am spus eu ceva de zoofilie? Aici va rog sa va concentrati asupra definitiei sexului, si nu a actului sexual ce murdareste promiscuu conceptul imaculat al sexului privit din punct de vedere al speciei, al rasei, al grupului din care faceti parte.
Fiti baieti destepti si nu va lasati sperma prin orice tiganca. E valabil si pentru voi fetelor. aveti grija cu cine ramaneti gravide!

Advertisements

3 Responses to “Doua nopti de sex sau Aventurile maiorului Cracanel”

 1. Steel Dick Says:

  Vad ca folosesti des cuvantul “cacat” pentru tag-urile posturilor tale. Probabil ca este un cuvant care te defineste.

  • haberini Says:

   Pai cum sa-ti explic Steel Dick Head, eu stiu ce cauta lumea, unii cauta cacat, alti sex…etc, deci stabilesc cuvintul cheie in functie de ce vor sa caute cititorii mei. Luna asta foarta multa lume a cautat cuvantul “cacat”, poti sa verifici, m-am documentat bine, deci, cum puteam eu sa-l ratez? Pff…apropos tu ce cuvant ai cautat?:))

   • Steel Dick Says:

    Eu am cautat Haberini. Creca cine cauta “cacat” pe Google oricum nu iti citeste tie posturile. Daca ar fi cum zici tu de ce nu faci 1000 de desene cu cacati si ai avea cel mai citit blog. LOL.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: