Bulburuci cu gust de buci

balaur

Ca sa intelegeti mai bine o sa incerc sa va bag in ceata: O soseta, un chilot si un storcator de fructe faceau sex in trei, se invarteau ei inlantuiti intr-o pasiune comuna, accea de a fi obiecte folositoare omului, pana aici nici o pruna uscata, nici un ceai la plic. Cum stateau ei asa si se complaceau in senzatii uluitoare a venit un arc de broasca de usa si i-a intrebat daca poate sa participe si el la partida de sex. Soseta a zis ca ea nu se baga pentru ca o sa fie agata de arcul de broasca de usa (am sa-l numesc scurt ABU), chilotul de asemenea a zis ca nu vrea sa fie prins de meschinul ABU iar storcatorul de fructe avea o problema cu metalele care voiau sa-i tulbure  existenta. Ciudat este ca cea mai mare experienta in miscarea de dute-vino o avea ABU care facea asta ori de cate ori apasa cineva pe clanta, cu toate astea nimeni nu si-l dorea la o partida nevinovata de sex.

Acum ca ati inteles despre ce e vorba sa nu va mai uitati urat la vecinul meu de la 3 ca este mic si sare! El fute cel mai bine din bloc! Mereu il aud gafaind dimineata in baie si zgomotul de “cot in faianta” il tradeaza ca face asta cu o mare pasiune si vai de pizda voastra daca va prinde, frigidelor!

Dedic acest post celui mai darz si neinfricat labagiu din bloc, vecinul de la 3 care este UNOMNORMAL!

Advertisements

6 Responses to “Bulburuci cu gust de buci”

 1. o femeie Says:

  Interesanta abordare, insa faza cu extraterestrii si sexul nu a fost demonstrata. Insa inainte de a mai spune ceva vreau sa ii spun celui care face desenele ca e un adevaracios. Felicitarile mele. Cat priveste despre prejudecatile femeilor… probabil comparativ cu cele ale barbatilor sunt mai multe, insa problema nu este daca se afla, ca femeile doresc sa fie aflate insa ce se afla sa fie de bine. Nu generaliza ca maniera unora de a privi sexul te poate opri din tot elanul, insa nici sexul ca un sport nu cred ca iti modeleaza sufletul. Totul e sa iubesti frumos.

 2. haberini Says:

  :), m-ai lasat fara apa, nu mi-a scris nimeni asa de frumos, multam’

 3. joschilotii Says:

  Mai spune-ne câte ceva 🙂

 4. joschilotii Says:

  Vai! 🙂 Încă un… unommai mult sau mai puțieeen normal? 🙂

 5. Gia Says:

  totul bine, da? : ))

 6. Adriana Says:

  buna haberini, ce mai faci? de ce nu mai scrii? hai mai scrie ceva pentru mine, te rooooooooog. pupici


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: