Vulturul de mare

Atat_de_aproape

Intotdeauna mi-am dorit sa fiu deosebit. Si de fapt intotdeauna am fost deosebit. Pe la 11 ani cand activitatea mea infractionala incepuse sa se razbune toti prietenii ma priveau cu invidie. Cati dintre ei erau batuti la Militie pe vremea aia? Foarte putini, si aia numai din vina mea. Atunci mi-a zis tata o vorba care urma sa imi guverneze viata. Tata era un intelept, bine cunoscut de altfel pentru actele de violenta la betie pe care le deslantuia asupra toturor celor care ii ieseau in cale. Asa a violat-o pe matusa din partea mamei, impreuna cu toate cele trei pisici ale ei, asa a dat foc la biserica si l-a violat pe preot, in fine tot felul de chestii gingase care au culminat cu incendiul de la sectia de politie de la noi din cartier si bineinteles cu violarea gaborilor. Tata mi-a zis …. nu stiu cum sa va zic. Si-a dat sapca pe spate, a oftat adanc si mi-a zis: Bai baiete, nu-ti mai flagela penisul. Acuma, ce sa zic, vorba lui mi-a folosit. Nu avea nici o legatura cu activitatea mea infractionala, cu violurile in familie sau asupra necunoscutilor, dar mi-a prins foarte bine in viata. de fapt asta e, asta vreau sa va zic si eu la randul meu: Bai baieti, nu va mai flagelati penisul! Ganditi-va la implicatiile profunde asupra universului ale acestei vorbe inteligente si foarte inspirate si veti fi mai destepti si mai frumosi. Si mai inalti si mai bogati. Asa, ca mine.

Advertisements

One Response to “Vulturul de mare”

  1. vasile Says:

    Judy Zagorski făcea plajă pe o barcă, şi deodată un peşte plat din specia vulturilor de mare a sărit din apă în ambarcaţiunea care înainta cu o viteză de circa 45 km/h, relatează „The Telegraph“. Vulturul de mare, cu o greutate de 34 de kilograme şi o anvergură de 1,8 metri, a lovit-o pe femeie direct în faţă.

    Aceasta s-a prăbuşit pe punte, după care şi-a pierdut viaţa. Deocamdată, medicii nu au făcut autopsia femeii pentru a stabili dacă a fost şi înţepată de vulturul de mare, a cărui coadă are un vârf cu glande veninoase. Experţii în biologie marină s-au declaraţi uluiţi de incident, considerându-l o bizarerie. Potrivit lor, vulturii de mare, specii protejate în zona Florida, nu atacă oamenii. Totuşi, aceşti peşti obişnuiesc să sară din apă în anumite condiţii.

    „Vulturii de mare sar când vor să scape de un prădător sau de paraziţi“, a spus specialista Lynn Gear. Biologii au explicat că aceşti peşti confundă adesea umbra unei bărci care se mişcă repede cu cea a unui rechin. Incidentul căruia i-a căzut victimă Judy Zagorski nu este primul de acest tip din Florida. În octombrie 2006, un vultur de mare l-a înţepat pe un bărbat de 83 de ani în inimă, însă acesta şi-a revenit la scurt timp. În septembrie 2006, celebrul naturalist australian Steve Irwin şi-a găsit sfârşitul într-un mod similar, fiind înţepat în piept de o pisică de mare.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: