Despre cum mi-am botezat mouse-ul Bucifal

mouse.jpg

Bucifal a fost calul lui Alexandru cel Mare si a trait (se crede) intre 355 si 326 inainte de Cristos. Se spune ca a murit dupa batalia de la Hydaspes, in Pakistanul de azi, si este inmormantat la Jalalpur Sharif. Bucifal nu era homosexual, dar Alexandru era. Asa e si mousele meu, dar eu nu sunt. Totusi imi place sa ma gandesc ca as putea fi in raport cu mousele meu un fel de Alexandru, deci cred ca e legitim sa imi denumesc mousele Bucifal. Dar nu asta e important. L-am luat de curand, e un mouse din ala nou, pe USB si cu vibratii. Asa m-am si prins. Am inceput sa il suspectez cand am vazut ca ii place sa il ating in anumite locuri, in special pe partea dorsala si il gasesc aproape intotdeauna in aceeasi pozitie, cum s-ar spune, cu fundul spre mine. Cand m-am gandit sa imi iau un mouse cu vibratii ma gandeam ca la anumite evenimente din Windows o sa vibreze astfel incat sa introduca operatorul in sufletul sistemului de operare, sa faca un fel de integrare intre simturile mele si nesimturile calculatrului. Insa nu e adevarat. Am observat ca mousele meu vibreaza de placere, fara interventia sistemului de operare. Cum mi-am dat seama? Esti prost? Pai vibreaza si cand e calculatorul oprit, daca il frec un pic de masa. In plus luminita rosie care se vede pe sub el clipoceste intermitent in pulsuri de lungime si intensitate variabila, ca si cum ar ejacula. Am intocmit mai multe teorii care sa explice comportamentul lui, dar la o analiza atenta nici una nu sta in picioare. Eu cred ca daca ar fi sa ne lepadam de prejudecati ar trebui sa intelegem ca fabricantul a inglobat in mouse cel mai probabil niste ADN uman si ceva tesuturi senzitive si muschi. Alta explicatie logica nu poate sa existe. In plus probabil ca ADN-ul a fost colectat din zona inghinala a vreunui cercetoator homosexual cu penisul supradimensionat dar flasc. In schimb ce e bine la mousele asta e ca se ataseaza de tine si nu vrea sa lucreze cu altcineva. Daca incearca sa lucreze altcineva la el are o surpriza neplacuta pentru ca mousele urizeaza pe el si il scuipa. Oricum, buna achizitie, v-o recomand, daca aveti 15000 de dolari cu care nu aveti ce face cumparati un mouse homosexual cu ADN uman si vibratii erotice.

Advertisements

10 Responses to “Despre cum mi-am botezat mouse-ul Bucifal”

 1. Cineva care te apreciaza asa cum trebuie Says:

  Sper sa arzi in flacarile iadului si sa nu iti capeti indurarea pana nu iti ispasesti toate pacatele pe care ti le-ai facut cu blogul asta.

 2. kxk Says:

  Te salut si sper ca nu esti colorat”
  astept raspuns sa stiu ce o sa scriu in continuare
  Multumesc

 3. robyg Says:

  te salut!
  doresc sa stiu daca mouse-ul este optic sau model mai vechi cu bila(eventual wireles,ps2sau usb)?,acest lucru este foarte important de stiut.

 4. hbb_r Says:

  Iata remediul pt problema ta!

  Înlătură dăunătoarele chiar şi din perete!

  Pest-X (contra şoareci, şobolani, furnici, lilieci) îmbină tehnologia electromagnetică şi cea cu ultrasunete şi astfel este eficient pentru înlăturarea furnicilor, şoarecilor, şobolanilor, puricilor şi liliecilor din spaţii închise şi chiar din perete.

  Înlăturarea dăunătoarelor fără chimicale

  Aparatul contra rozătoarelor şi insectelor Pest-X înlătură dăunătoarele prin îmbinarea tehnologiei cu ultrasunete cu cea electromagnetică.
  Are o eficienţă de 95% în comparaţie cu eficienţa de 50% a înlăturării (exterminării) tradiţionale cu ajutorul chimicalelor.

  Tratamentul cu chimicale este efectiv numai timp de max. 2-3 luni, după care trebuie să chemaţi iarăşi specialiştii şi trebuie să plătiţi serviciile acestora. Dacă dăunătoarele apar iar, trebuie să introduceţi în ştecher aparatul Pest-X contra şoareci, şobolani, furnici şi lilieci şi nu trebuie să plătiţi suplimentar.

  Aparatul este alimentat cu 220V, şi nu degajează substanţe nocive în timpul funcţionării.

  Simplu şi sigur

  Conectaţi la priză aparatul contra rozătoare şi insecte, porniţi aparatul şi lăsaţi să funcţioneze în continuu. Aparatul produce un efect simultan asupra tuturor dăunătoarelor (şoareci, şobolani, furnici, purici, lilieci) şi nu necesită setări. După 3-4 săptămâni o să observaţi că au dispărut furnicile, şoarecii, şobolanii, purecii sau liliecii, care v-au creat probleme.

  Tehnologia electromagnetică şi cu ultrasunete al aparatului Pest-X contra şoareci, şobolani, furnici, lilieci nu prezintă pericol pentru oameni, căini, pisici, peşti, păsări şi şopârle. Nu cauzează interferenţe la aparatele electrice.

  Zonă protejată: aprox. 200 m2
  Consumul poate fi comparat cu cel al unui bec de 20W.

 5. hbb_r Says:

  Daca solutia a ajutat astept multumiri

 6. thor Says:

  Te amenint ! Data viitoare mai citesc posturi de pe blogul tau doar in prezenta avocatului meu. Mincam cind am inceput sa citesc acest post si m-am incecat. Si ghici cine a trebuit sa stearga si monitorul? Am nevoie de martori. Oculari. Si… tableta mea grafica este lesby. Dar am mouse hetero.

 7. haberini Says:

  Imi pare rau de monitorul tau, dar e bine ca sa intamplat asa pentru ca acum stie si el cine e seful si poate nu-i mai vine vreo idee sa devina insectofil…sau stiu eu ce…ca tehnologia asta ne surprinde mereu.

 8. rider Says:

  La cat de des le schimb eu..nu am timp nici sa ma obisnuiesc cu ele.Se strica una-doua

 9. Dasstan Says:

  ce prost esti nene

 10. haberini Says:

  Sunt trist cand vad ca lumea isi pierde simtul umorului…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: