Lumea postcivilizatie

Lumea postcivilizatie

Dupa   seria   de   cataclisme  ce  a  dus  la  stingerea  rasei  umane cainii   au   fost   singurele  fiinte  ce  au  evoluat  catre  o  forma de inteligenta  primitiva.  Transformarile  fizice  si  psihice  ce  le-au suferit  in  mileniile  ce  au  urmat  au  condus  la  o   specie puternic adaptatala  mediul  rece  (temperaturi de pana la -50 grade celsius) si instabil  gravitational,  soarele  din  ce in ce  mai mic si mai rosu, macinat de eruptii interne si desfigurat dizgratios de turturi formati din  coroana  solara. 

La  acest  stadiu  de  evolutie cainele prezinta un   corp   semitransparent,   fara   organe   genitale   si  cu  anumite caracteristici  umanoide.  Spre  deosebire  de  stramosii sai traieste solitar in colibe pe care si le construieste singur. Singura lui sursa de caldura este un foc slab, care arde mocnit si degaja mult fum datorita lipsei oxigenului si atmosferei reci.

Flora rezuma numai la copaci rasleti lipsiti de frunzis si vegetatia ce traieste in jurul baltilor super sarate ramase pe locul fostelor mari si oceane.

In tot acest peisaj dezolant fumul ce razbate din colibele cainilor reprezinta puncte de reper pentru cirezile de capuse gigantice vegetariene ce pasc pamant inghetat  in timpul lungii zile de 1800 de ore.

####################################

After the cataclism series what led to the human race distruction the dogs has been the only beens what evolved to a form of primitive inteligence. The phisical and psihycal transforms what they suffer in the followin milleniums has led to a specie strong adapted to the cold environment (temperatures to -50 degrees Celsius) and gravitational instability, the Sun smaller and smaller and more red, erroded by internal erruptions and hidious modified by icicles made from solar photosphere.

At this evolution stade the dog has an semitranparent body, without genitalia and with some humanoid characteristics. Unlike it’s ancestors it live alone in huts wich it build itself. It’s only source of heat is a weak fire wich burn slowly and make a lot of smoke because of lack of oxygen and cold atmosphere.

The flore is resumed only to scarce trees without leefs and to vegetation around the ultra salt ponds remained on the places of former seas and oceans.

In all this desolated landscape the smoke that arise fom the dog’s huts make points of reference to the herds of gigantic vegetarian ticks what browse iced ground in the time of long days of 1800 hours.

###################################

Après le feuilleton de cataclism ce qu’a mené au distruction de race humaine les chiens ont été le seul beens ce qu’a évolué à une forme d’inteligence primitif. Le phisical et psihycal transforment qu’ils souffrent dans le followin milleniums a mené à une espèces fortes adaptées à l’environnement froid (les températures à -50 degrés Celsius) et l’instabilité gravitationnelle, le Soleil plus petit et plus petit et plus rouge, erroded par erruptions et hidious interne a modifié par les glaçons faits de la photosphère solaire.

A ce stade d’évolution le chien a un corps de semitranparent, sans les organes génitaux et avec quelques caractéristiques d’humanoïde. Contrairement à c’est des ancêtres qu’il habite seul dans les huttes wich il lui-même construit. Ce n’est que la source de chaleur est une brûlure de wich de feu faible et fait lentement beaucoup de fumée à cause du manque d’oxygène et l’atmosphère froide.

Le flore est seulement repris aux arbres rares sans leefs et à la végétation autour des étangs de sel extrêmes est resté sur les endroits d’anciennes mers et les anciens océans.

Dans tout ce desolated aménage la fumée qui se présente fom les huttes du chien fait des points de référence aux troupeaux de tictaquers végétariens gigantesques ce que broutent le sol glacé dans le temps de jours longs de 1800 heures.

Advertisements
Posted in Schite. 3 Comments »

3 Responses to “Lumea postcivilizatie”

 1. haberini Says:

  Ca sa vedeti imaginea la rezolutia postata faceti click dreapta pe imagine -> Save as -> etc etc. (de 4 ori mai mare)!

 2. phdmed Says:

  haberini, blogul tau e plin de tampenii!
  in primul rand soarele nu se poate vedea de pe pamant din ce in ce mai mic si mai rosu. in cel mai rau caz poate sa fie din ce in ce mai mare si mai rosu, datorita acumularii de heliu in urma fuziunii hidrogenului. se apreciaza in in circa 5 miliatrde de ani soarele o sa se transforme intr-o giganta rosie. si chiar daca pamantul scapa de inglobarea in coroana solara nu se poate departa suficient de mult pentru ca soarele sa para din ce in ce mai mic si mai rosu. si dupa inca alte miliarde de ani o sa se transforme intr-o pitica alba, deci iarasi nu o sa se vada rosu.
  ideea ca soarele poate sa faca turturi e o absurditate! turturii se formeaza in anumite conditii de gravitatie. ca sa faca soarele turturi ar trebui sa existe posibilitatea ca soarele sa intre intr-un camp gravitational ce are “abilitatea” de a exercita un soi de gravitatie diferentiala asupra soarelui (de exemplu pe portiuni diferite de soare sa se exercite forte gravitationale diferite, cam ca in apropierea unei gauri negre).
  pe urma caini transparenti? era paharul gol? in medii reci animalele tind sa evolueze spre imblanire si castigul unui strat protector de grasime. in plus in conditii vitrege animalele tind sa se adune in grupuri, nu umbla solitare. si daca e sa ne gandim la timpul in care au loc transformarile asupra soarelui, probabil ca la acea vreme nu va mai fi existat de mult viata pe pamant,nu numai ca a disparut rasa umana dar probabil cine mai stie care extinctii vor fi doborat pana la urma si cele mai rezistente forme de viata.
  pe urma spui ca au disparut marile si oceanele. unde si de ce au disparut intr-o atmosfera rece? si daca au disparut ce apa mai beau cainii tai?
  si copacii de ce nu au frunze? nu mai functioneaza fotosinteza?
  aha, asta e tare: “capuse gigantice vegetariene”? pe cine mai “capusesc”? si auzi: “pasc pamant inghetat”. in mod normal ar fi trebuit sa evolueze spre disparitie, nu spre gigantism.
  o sa ma uit si la celelalte desene, da’ ma faci sa imi pierd timpul, mai bine te apuci de chestii serioase.
  :-))

 3. haberini Says:

  Ma bucur ca cineva a pierdut ceva timp ca sa ma contrazica si sunt fericit ca pot si eu sa-l contrazic
  1. Normal ca am auzit si eu de supernove si pitice albe (toata lumea are discovery si national geographic acasa. Ceea ce nu intelegi tu este ca asta e viziunea mea asupra viitorului si de fapt soarele chiar s-a marit si a devenit rosu dar el s-a departat de pamant din cauza ca a fost atras de o gaura neagra si din aceasta cauza se vedea mai mic decat in realitate.
  2. Turturii s-au format in jos pentru ca in directia aia se afla gaura neagra care atrage soarele… ceea ce nu sti este ca sunt facuti din “grindina stelara” care este prinsa de gravitatia soarelui dupa care se alungeste spre gaura neagra
  3. Cainii sunt transparenti pentru ca se camufleaza foarte bine in mediul ostil in care traiesc… si apropo de blana, nu trebuie sa ai un palton de lana voluminos pe tine cand poti sa ai o geaca subtire gore-tex (mai gandeste-te si la evolutie)
  4. Marile si oceeanele au disparut pentru ca au fost folosite de oameni abuziv si capusele gigant au evoluat si ele si traiau cu saruri de carbonati.

  Cam atat si iti multumesc ca ai intrat aici


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

«

%d bloggers like this: